Reynaers

Dører

Vindu       Foldesystem          Skyvesystem          Fasadesystem

*Teknisk informasjon, åpningelementer og varianter av SL38 Dør

MasterLine 8 Dør

Laget for mestere

MasterLine 8-vindusdører finnes om enkelt- eller dobbeltdører, både inn- og utadslående. Det er mulig å bruke vindus- eller dørutstyr på dørene, slik at det er mulig å åpne og låse dørene både innvendig og utvendig. Vindusdørene kan velges med tre forskjellige terskelløsninger: børster, automatiske dørlåser og med en lav terskelbunnprofil.

MasterLine 8-vindusdører har 3 forskjellige nivåer for høyisolerte, lavenergi- og til og med passivhus. Disse tre isolasjonsnivåene oppnås takket være de nye og smarte integrerte materialene. Det unike konseptet gjør det mulig å kombinere et omfattende utvalg av vindusåpningstyper, utformingsvarianter og ulike nivåer av varmeisolasjon. Utformingsvariantene, hver med sitt eget utpregede utseende, gjør MasterLine 8 egnet for enhver arkitektonisk stil

SlimLine 38 Dør

Lys, eleganse og komfort

Slim Line 38 er et høyisolert system for inn- og utadslående vinduer og dører, som kombinerer eleganse og komfort med en unik utforming. Dette spesielle, slanke stålutseendet er den perfekte løsningen for moderne arkitektur og rehabilitering av vinduer med stålrammer. Det tar hensyn til den opprinnelige utformingen, men tilbyr en termisk forbedret løsning.

I kombinasjon med de overlegne isolasjonegenskapene gir systemet en perfekt harmoni mellom slitesterkt materiale, rent design og krevende arkitektoniske utfordringer.

Concept System 77 dør

Optimert sikkerhet og komfort

Concept System® 77 omfatter et forsenket dørsystem av høy kvalitet som oppfyller de høye kravene til varmeisolasjon, stabilitet og sikkerhet.
Med hensyn til sikkerhet er ulike dørvarianter spesialutformet og testet for innbruddsmotstand, brannmotstand, prosjektilsikkerhet og løsninger for panikksituasjoner, slik at de oppfyller de strengeste europeiske standardene.
Dette standardutvalget av forsenkede dører er tilgjengelig i alle inn- og utadslående typer, og kan utstyres med en rekke dørlåser slik at ethvert låsebehov oppfylles.
CS 77 forsenkede dører finnes dessuten med forskjellige terskelløsninger slik at de samsvarer med alle krav til komfort og estetikk. For å sikre at døren er tett brukes det spesialutformede isolasjonslister, slik at mulig bøyning av elementet forårsaket av temperaturforskjeller mellom inn- og utsiden av bygningen unngås.

Skriv inn tekst her