Reynaers 

-Foldesystem-

Vindu          Dører         Skyvesystem          Fasadesystem

Concept Folding 77

Inviter naturen inn i bygningen

Concept Folding® 77 kombinerer høy isolasjon og komfort med maksimal gjennomsiktighet og estetikk. Dette foldedørsystemet optimerer måten å leve på ved å hente naturen inn i hjemmet med et minimum av plassbruk. Dette systemet med høy ytelse kan skilte med forskjellige åpningstyper, både inn- og utadslående, som innfrir alle mulige behov. I tillegg til standard foldeelementer kan CF 77 ha et hoveddørprinsipp, der det første dørbladet brukes som inngangsdør, uten at de påvirker de andre foldebladene.

CF 77 finnes med 4 forskjellige terskelløsninger - fra terskler med høy ytelse til lave terskler og til og med forsenkede terskler - slik at alle krav til komfort og estetikk kan oppfylles. CF 77-konseptet kan dessuten kombineres med CS-systemene for vinduer, dører og påhengsfasader.

CF 77 er dessuten tilgjengelig i stilene Functional og Slim-Line. Denne CF 77-SL-varianten har en slankere synlig profilbredde.

Concept Folding 68

Uendelig nytelse
Concept Folding® 68-systemet kombinerer utforming, komfort og arealeffektivitet som svar på behovene til moderne arkitektur. Det brede spekteret av muligheter for å folde ut mange glassruter gjør at grensene mellom innsiden og utsiden bokstavelig talt viskes ut.

Foldeprinsippet i dette systemet av høy kvalitet gjør det mulig å kombinere termisk komfort og gjennomsiktighet med muligheten for å åpne til innsiden eller utsiden av bygningen - alt ettersom det er behov for. Elementene leveres i alle mulige farger og overflatebehandlinger, slik at du f.eks. kan velge en annen farge på innsiden enn på utsiden, slik at alt står i stil med bygningen