Ytterdører, Boddører & Innerdører

-Tre-

YTTERDØRER

Ytterdøren er husets ansikt. Et riktig valg som samspiller med huset vil gi et inntrykk av kvalitet og ønske dine venner velkomne. Vår leverandør har erfaring med å utvikle dører, og stiller krav til kvalitet og sikkerhet. Alle ytterdører i brosjyren har derfor komplett forsikringgodkjent låseenhet, foruten dør-modellene side 15 som har enklere lås-enhet. Leverandøren tilbyr flere varemerker og vi legger vekt på at kundene skal like vår utforming på dørene. Produsentens freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over 20 år. Disse ytterdørene har den uslåelige kombinasjonen av gjennomført design og de beste U-verdiene. Dette gir flotte dører som tåler harde værforhold. Alle 78 mm ytterdører kan bestilles i Polar Ekstrem utgave, som gir enda bedre U-verdi og tilfredsstiller kravene til passiv-hus. Ytterdørene har hele 78 mm tykkelse, noe som er mer enn standard hos de fleste andre leverandører. Dette gir en tykkere isolasjon som gir bedre U-verdi samt bedre stabilitet i ytterdøren. Dørene Ina, Siv, Silje, Nora og Gausdal har dør tykkelse på 63 mm. Vi håper du finner din favoritt blant våre mange modeller i brosjyren.

INNERDØRER

Harmonie har en rekke ulike modeller for innerdører. Vi tilbyr alt fra massive dører via minimalistiske og rene linjer til mer brann- og lydsikre endtrédører. Våre glassdører vil du finne i ulike varianter. Bli inspirert og finn din favoritt blandt våre produktgrupper: hvit massiv, ubehandlet furu, formpresset/kompakt, lett, badstue og klassifiserte dører.

Alle priser på innerdører er dørblad uten karm.

De fleste modellene våre kan fås i klassisk hvit uten tillegg i pris. Dører som ikke lagerføres som klassisk hvit, kan bestilles i klassisk hvit mot pristillegg.

BOD/HYTTE

Bod- og hyttedørene er tradisjonelt håndverk når det gjelder produksjon og materialvalg. Solid ramtre dør med panel i furu på begge sider. Panelen består hovedsakelig av frisk kvist og lever med naturen. Døren påvirkes derfor av store svingninger i temperatur og fuktighet, og må behandles på alle sider før bruk.

Der det er en kaldgang mellom oppholdsrom og utgangsdøren, vil påvirkningen av temperaturen på utside og innside bety mindre med hensyn til vridning.