Glassfeste System

Rekkverk, Fester, Baldakin, Strekkstangsystem og Punkt festet SG-fasade 

Vår leverandør og produsent startet i 2010, siden da har de utviklet seg til en profesjonell produsent av festetilbehør. Vårt mål er å hjelpe arkitekter og bygningsarbeidere med å skape lyse og luftige bygninger ved å tilby sikre festeløsninger.

Alle katalogprodukter er lagerført for å tilby faste og stabile leveranser. Vår leverandør produserer produktene selv, og kan tilby ulike skreddersydde sett med deler som bare passer for dine applikasjoner direkte fra produsenten.

I tillegg til våre lagerprodukter tilbyr vi også prosjektspesifikke spesialløsninger. Til dette formål er produktene utformet i henhold til kravene i designdokumentasjonen, utfører styrkeanalyser for glass og metall, og produserer deler av høy kvalitet innen tidsbegrensninger.

2013 vår produsent ble gitt en fabrikk management sertifikat for produksjonskontroll utstedt av Inspecta, som gir oss rett til å merke våre produkter med CE merking. 

BALUSTERBESLAG

Teknisk Konsultasjon

Vi vil gi deg råd i fasen av utforming av prosjekter, hjelpe til med å spesifisere arbeidsdesign og velge passende festetilbehør. Gjennom flere år har vår produsent hjulpet både designere og byggefirmaer med å lage sikre og kostnadseffektive glass- og metallkonstruksjoner, og basert på denne erfaringen kan vi foreslå passende løsninger for deg. Kontakt oss så hjelper vi deg gjerne!

Styrkeberegninger 

Vi utfører Styrkeberegninger for glassruter, glaserte enheter og metall feste tilbehør basert på belastningen båret av glasset, som belastningen i bruk, vindbelastning og dødvekten av glasset. Styrkeberegninger er ofte nødvendig for å verifisere etterlevelse av glass rekkverk, glass overbygg og glass fasader

Avhengig av hvor komplisert prosjektet er, gjør vi beregningene enten manuelt eller ved hjelp av finite element method (FEM) i Autodesk Nastran i-CAD-programvare.

Vår leverandør og produsent startet i 2010, siden da har de utviklet seg til en profesjonell produsent av feste tilbehør. Vårt mål er å hjelpe arkitekter og bygningsarbeidere med å skape lyse og luftige bygninger ved å tilby sikre festeløsninger.

Det blir lagerført alle katalogprodukter for å kunne tilby raske og stabile leveranser. Vår leverandør produserer produktene selv, og kan tilby ulike skreddersydde sett med deler som passer bare for dine applikasjoner direkte fra produsent.

I tillegg til våre lager produkter tilbyr vi også prosjektspesifikke spesialløsninger. Til dette formålet utformes produktene i henhold til kravene som er angitt i design dokumentasjonen, utfører styrke analyser for glass og metall, og produserer deler med høy kvalitet innenfor tidsbegrensninger.

Når det gjelder produksjons teknologi, blir det hovedsakelig brukt CNC dreiing og fresing, laserskjæring, sveising og ulike overflatebehandlings teknikker. De mest brukte materialene er rustfritt stål type 304 (EN 1,4301) og 316 (EN 1,4404) samt aluminiums type 6063-T6. Som glassforseglinger, brukes det forskjellige UV-bestandig plast og gummi.

2013 fikk vår produsent fabrikkstyringssertifikat for produksjonskontroll utstedt av Inspecta, som gir oss rett til å merke produktene våre med CE-merking