Reynaers

-Vindu System-

Dører          Foldesystem          Skyvesystem          Fasadesystem

MasterLine 10 Vindu

Vindusystem for lavenergihus 

MasterLine 10 Vinduer er designet for å bygge trender i dag og i morgen: lav energi bygning, maksimal dagslys tilgang, suverene forestillinger og trygge hjem (opp til innbruddsmotstandsklasse 3).

Produkttilbudet av MasterLine 10-vinduer er virkelig unikt når det gjelder anvendeligheten: et komplett utvalg av rammer, tilkoblingsprofiler med skyve- og gardinveggsystem, men også designfriheten som tilbys med renessansen og Deco-profilområdet. 

Alt dette gjør MasterLine 10 den ideelle løsningen for private hus samt offentlige prosjekter.

MasterLine 8  Vindu

-Laget for mestre-

MasterLine 8 er et unikt vindu system som kombinerer utallige design muligheter med første i klassen ytelse i form av termisk isolasjon, luft-og vanntetthet, og produksjonhastighet. Systemet tilbyr et bredt design utvalg og optimal ytelse når det gjelder termisk isolasjon og luft-og vanntetthet. Denne nye generasjonen av innovative vindus løsninger speiler den nåværende arkitektoniske trenden mot å maksimere dagslyset, samtidig som den tilbyr optimale isolasjons nivåer.

MasterLine 8 har 3 forskjellige nivåer av isolasjon for høy isolert, lav energi og til og med passive hus. Disse ulike nivåer av isolasjon oppnås ved integrering av nye og smarte materialer. Det unike konseptet gjør det mulig å kombinere et omfattende utvalg av vindus åpning typer, designvarianter, og ulike nivåer av termisk isolasjon. Design variantene, hver med sitt eget distinkte utseende og preg, gjør mesterlig 8 egnet for enhver arkitektonisk stil.

SlimLine 68 vindu

Excellence in comfort

Den nye SlimLine 68 med utover åpne vinduer gir maksimal tilgang til dagslys og har utmerket værbestandighet og optimale isolasjonegenskaper. De svært slanke linjene sørger for at selv i små åpninger får ikke tilgang til dagslys i favør av forestillinger. Dette gjør at SlimLine 68-Vinduer er den ideelle løsningen for renovering i både private hjem og nybygg.

SlimLine 68 ventiler kan være glasert fra innsiden så vel som utsiden, og er tilgjengelig på en standard og en HI isolasjonsnivå.

SlimLine 38 Vindu

Light, Elegance and Comfort

Slank 38 er et svært isolert system for åpne vinduer og dører i innover og utover, som kombinerer eleganse og komfort med et unikt design. Denne spesielle slanke stål looken er den perfekte løsningen for moderne arkitektur og renovering av stålrammer, og respekterer det opprinnelige designet, men tilbyr en termisk forbedret løsning.

SL 38-systemet er tilgjengelig i 3 forskjellige minimalistiske designvarianter, Classic, Ferro og Cubic, slik at de passer perfekt til bygningens arkitektoniske aspekter. Vinduer og dører kan være utstyrt med doble og tredoble glass uten å miste den ultra-slanke utseende.

I kombinasjon med sine overlegne isolasjonsegenskaper, gir systemet den perfekte harmoni mellom holdbart materiale, rent design og krevende arkitektoniske utfordringer.

CS 68 -Vindu-

-Universell løsning-

Concept System® 68 er en universell vindu system, med gode forestillinger om stabilitet, termisk isolasjon og sikkerhet. Vinduet systemet tilbyr en rekke løsninger for innover og utover åpningvinduer og er kompatibel med Ventalis ventilasjons enheter. I tillegg kan CS68 Vinduer overholde innbrudd i motstands klassene 2 og 3, og tilbyr et ultimat sikkerhetsnivå.

CS 77 -vindu-

-Optimert sikkerhet og komfort-

Concept system® 77 er et høyt isolerende vindu system som oppfyller forhøyede krav til termisk isolasjon, stabilitet og sikkerhet. I påvente av termiske krav, går isolasjons verdien (UF) for HI +-varianten av dette systemet ned til 1,7 m/m ² K for et standard åpnings vindu. Det unike konseptet av systemet gjør det perfekt egnet for trippel glass og CS 77 selv oppnådd den sveitsiske Minergie® komponent etiketten.

Systemets ytelse med hensyn til akustikk, vann-og lufttetthet, men også for spesifikke bruksområder som bullet-og fire Resistance, oppfyller de strengeste europeiske standardene. Videre er CS 77 Vinduer tilgjengelig i ulike innbrudd motstandnivåer (klasse 2 & 3) gjør det til et ekstremt sikkert system.

For å matche de forskjellige bygnings typene, er systemet tilgjengelig i en rekke estetiske stiler: funksjonell, Softline og skjult vent.

CS 77-systemet inkluderer det mest komplette spekteret av løsninger for alle typer inn-og ytre åpne vinduer. Ultimate kombinasjon muligheter, også med CS 77 dører, CP 130 skyve systemer og Ventalis® ventilasjonsanlegg, gjør CS 77 svært godt egnet for alle typer bygnings konsepter, selv med de høyeste sikkerhetskrav.