Reynaers

Skyvesystemer

Vindu          Dører          Foldesystem          Fasadesystem

Hi-Finity

Den endeløse utsikten

Nyt en endeløs utsikt med fantastiske ytelser. Hi-Finity-skyvesystemets ultraslanke utforming skaper store, gjennomsiktige overflater med et lyst, skinnende blankt og elegant utseende.

Dette fullstendig gjennomsiktige og tilgjengelige skyvevinduet forlenger husets innside sømløst til utsiden. Til tross for den minimale visuelle sidelinjen, gjør systemets høye styrke det mulig for Hi-Finity å bære vekten av en stor skyveglassrute på opptil 750 kilo. Faste ruter på opptil 1200 kg.

Dette, i kombinasjon med den høye energiytelsen og det minimalistiske utseendet, gjør dette produktet til den beste løsningen for moderne lavtenergiarkitektur.

Ønsker du et høyere nivå av komfort, gjør en skjult motor det mulig å åpne ventilene ved å trykke på en knapp eller ved å koble motoren til boligens automasjons system. Denne motoren med høy ytelse garanterer optimal bekvemmelighet under bruk, og er en trygg og pålitelig løsning.

CP 130

Concept Patio 130

Estetisk funksjonalitet
Concept Patio® 130 er et høyisolert skyve- og heve-skyve-system som oppfyller de strengeste kravene når det gjelder isolasjon, stabilitet og sikkerhet. Systemet passer perfekt sammen med CS 77-serien.

CP 130 er tilgjengelig med ulike åpningsmuligheter, og alternativet med lav terskel gir en løsning som forbedrer bygningens tilgjengelighet. En spesiell hjørneløsning gjør det mulig å åpne opp rom uten faste hjørneelementer, noe som gir en perfekt og tydelig kontinuitet mellom inne og ute. Dette gjør CP 130 perfekt for rom med utsikt.
Dette robuste systemet gjør det mulig å bygge store og stabile skyvevinduer og -dører med en ventilvekt på opptil 300 kg. Det har dessuten en estetisk og slanke midtdel. CP 130 kan i tillegg oppfylle innbruddssikringsklasse 2, slik at det blir en trygg og sikker løsning. 

CP 155

Concept Patio 155

Raffinement for kvalitet og isolasjon

Concept Patio® 155 er et førsteklasses isolerende skyve-heve-system som er utformet for å skape maksimale glassarealer kombinert med økt komfort. Systemet passer perfekt sammen med CS 86-serien.
Nye CP 155 kan oppgraderes til høy isolasjon (HI) for å oppnå enda bedre isolasjonsverdier, slik at systemet blir egnet for lavenergibygninger. En bestemt variant av CP 155 enkeltskinne har til og med oppnådd den sveitsiske Minergie®-komponentmerkingen.
CP 155 er tilgjengelig med ulike åpningsmuligheter, og alternativet med lav terskel gir en løsning som forbedrer bygningens tilgjengelighet. Valgfrie automatiske åpningsløsninger garanterer maksimal komfort.
Heve-skyve-systemet gjør det mulig å lage glassdører med enorme mål og med en vekt på opptil 400 kg. Det har dessuten en estetisk og minimalistisk midt del. CP 155 kan i tillegg oppfylle innbruddssikringsklasse 2, slik at det blir en trygg og sikker løsning.

SlimPatio 68 skyve Vindu

Panoramautsikt og komfort

SlimPatio 68 er et høyt isolert glidende system med slanke profiler og en skjult ramme som kombinerer komfort med eleganse. Takket være den svært slanke designen gir dette 

skyvevinduet maksimal naturlig lys og en optimal panoramautsikt. Den integrerte innovative teknologien garanterer optimale prestasjoner med hensyn til vind-og vanntetthet og termisk isolasjon, og oppfyller de høyeste standardene.

Skyvesystemet SlimPatio 68 gir deg all design frihet til å skape moderne oppholdsrom, og kombinerer ultimat lysstyrke med maksimal komfort.