Vindu

Tre

TRE VINDUER FRA TM-DØREN

Våre tre vinduer leveres med førsteklasses råvarer. Leverandør benytter kjerneved av furu, som er mer motstandsdyktig mot fukt, råte og sopp. Kjerneveden i furu har lukkede celler og er dermed å betrakte som "impregnert" fra naturens side.

Skal du bygge nytt eller restaurere gammelt hus, så er vinduer en viktig del av bygget. Vi kan tilby et bredt utvalg av vinduer i høy kvalitet og mangfold av muligheter. Alle våre vinduer, skyvedører og balkongdører kan fås i både antikk og slett profil. Du kan også velge aluminiumsbekledning på alle våre vinduer, skyvedør og balkongdører. Dette gir et nærmest vedlikeholdsfritt produkt.

Våre vinduer tilfredsstiller kravene på U-verdi 1,0 på hele vindus konstruksjonen (glass, karm og ramme) med 2-lags glass. Vi kan også tilby lavenergivindu (3-lag) med U-verdi ned i 0,8 på hele konstruksjonen.

*U-verdien til et vindu sier noe om hvor god evne vinduet har til å holde på varmen.

Aluminiumsbekledning

Å velge vindu handler ikke bare om energieffektivitet og pris. Men også om det estetiske og vedlikehold. Det skal passe til husets karakter og stil. Vi kan også tilby våre vinduer med aluminiums bekledning på utsiden. Med aluminiumskledning er den ytre delen av karm og ramme dekket med en aluminiumsprofil som igjen gir lengre holdbarhet og et mer vedlikeholdsfritt vindu. Her blir innvendige treegenskaper kombinert med en mer motstandsdyktig utside.

SIDEHENGSLET 1-RAMS VINDU

Sidehengslet 1-rams vindu passer perfekt når du ønsker en gjennomført stil som henter sin inspirasjon i hvordan gamle hus ble bygget. Sidehengslet 1-rams vindu er spesielt godt egnet til gamle boliger som skal rehabiliteres, for å bevare husets vakre identitet. Vinduet passer vel så godt på klassiske, moderne hus. Ramsvinduene til Harmonie leveres med antikk profil som standard, men kan bestilles slett.

(Veiledende pris inkl. mva) 

2-RAMS

Tradisjonelt 2-ramsvindu passer til både gamle og nye hus. Vinduet har galvaniserte hengsler, blanke kroker og innvending stormkrok. 2-ramsvindu kan fåes både med vertikalt og horisontalt delt løsning. Med sprosser får vinduet et tradisjonelt og vakkert uttrykk.

(Veiledende pris inkl. mva)

3-RAMS

Tradisjonelt 3-ramsvindu er ypperlig å bruke der det er brede vindusflater. Passer godt inn i både nye og gamle bygg. Vinduet har galvaniserte hengsler, blanke kroker og innvendig stormkrok.

(Veiledende pris inkl. mva)


  4-RAMS

  Sidehengslet 4-ramsvindu er en tradisjonell vindustype som passer godt i sveitserhus og gir huset den stil og særpreg som kreves. Vinduet leveres som standard med galvaniserte hengsler, blanke hasper og innvendige stormkroker på hver åpningsramme.

  (Veiledende pris inkl. mva)

  6-RAMS

  Sidehengslet 6-ramsvindu er en tradisjonell vindustype som gir huset den stil og særpreg som kreves. Vinduet leveres som standard med galvaniserte hengsler, blanke hasper og innvendige stormkroker på hver åpningsramme.

  (Veiledende pris inkl. mva)

  TOPPHENGSLET VINDU

  Topphengslet vindu passer både i hjemmet, på hytta eller på garasjen. Vinduet har galvaniserte skjulte sidehengsler, blanke hasper og utvendig stormkrok. Topphengslet kan benyttes som rømningsvei hvis vinduet i åpen stilling har en høyde og bredde som til sammen utgjør 1,5 meter. Bredden må også ha ett minimum mål på 50 cm og høyden minimum 60 cm. I tillegg skal underkanten av et rømningsvindu være maksimum 1,2 meter over bakken.

  (Veiledende pris inkl. mva)

  FASTKARM

  Fastkarmvindu er arkitektenes favoritt. Det passer godt der det ikke er behov for å åpne vinduet for lufting eller rømning. Et fastkarmvindu har større glassflate enn et åpningsvindu i samme størrelse og slipper derfor inn massevis av lys. Denne vindustypen egner seg godt på store vindusflater. Velg fastkarm med aluminiumsprofil og du får et moderne uttrykk!

  (Veiledende pris inkl. mva)

  FASTKARM SPESIAL

  Et fastkarmvindu kan produseres i nesten hvilken som helst form. Rektangulært, kvadratisk, skråkant eller annen løsning. Vinduene produseres etter mål og form slik du selv ønsker.

  (Veiledende pris inkl. mva)

  TOPPSVING

  Toppsving med nytt solid beslag med barnesikring og skjult beslag i lukket stilling. Nå med to integrerte luftestillinger 49° og 58° med en maksimal åpning på 10cm. Vinduet kan vendes og låses i 180°, noe som forenkler rengjøringen. Dette er et av markedets beste toppsving beslag. Toppsving kan leveres med løse, duplex eller gjennomgående sprosser.

  (Veiledende pris inkl. mva)